Ga naar de inhoud

Zero emissie stadsdistributie

CargoLEV Light Electric Vehicles hebben 0% uitstoot Co2, NOx en fijnstof. Een CargoLEV elektrotruck draagt bij aan het doel: zero emissie in de stadsdistributie. Is de wens efficiënt vervoer? Na bundeling van goederen rijdt één CargoLEV verder. Zijn er hub- of distributiecentra aan de rand van de stad. CargoLEV voertuigen verzorgen het transport naar de eindbestemming. De mogelijkheden zijn legio.

100% Nederlands

Wist je trouwens dat we de CargoLEV voertuigen 100% in Nederland ontwikkelen en produceren? Dit doen we in Zevenaar en streven daarbij naar zoveel mogelijk lokale samenwerkingen. We zijn er trots op dat we dit in Nederland kunnen doen!

Last-mile stadsdistributie

CargoLEV is dus dé oplossing voor last-mile stadsdistributie. In de CargoLEV TC Gesloten Laadbak XL kunnen drie rolcontainers vervoerd worden. Deze CargoLEV heeft ook nog eens een perfecte ergonomie. Want dankzij de laadklep met kleine helling valt deze lichte elektrische wagen uiterst eenvoudig te beladen. De gesloten laadbak kan ook met schuifluiken en schappen worden uitgerust. Ook ideaal voor vervoer van losse goederen, pakketten en gereedschappen.

Verantwoord vervoer

CargoLEV is hét antwoord op steeds drukker wordende binnensteden. CargoLEV is een lichte elektrotruck zonder uitstoot of geluidsoverlast. En met een breedte van slechts 130 centimeter passeert de CargoLEV ladende en lossende vrachtwagens en bestelbussen met gemak. Andersom heeft voorbijkomend verkeer geen hinder van dit licht elektrische voertuig (LEV). CargoLEV staat niet alleen synoniem voor duurzame mobiliteit. Oók voor stedelijke distributie met oog voor mvo.

Benieuwd naar de mogelijkheden in het verduurzamen van jouw stadslogistieke proces?
Neem contact op

Optimaliseer jouw stadslogistieke bedrijfsproces

Je hebt er belang bij dat jouw voertuigen en medewerkers zo efficiënt mogelijk worden ingezet. Zodat de total cost of ownership zo laag mogelijk wordt en het bedrijfsproces wordt geoptimaliseerd. Tegelijkertijd wil je een bijdrage leveren aan de leefbaarheid van de binnenstad. Met een CargoLEV ben je in feite ‘dubbel duurzaam’: je behaalt financieel rendement én je verbetert de leefbaarheid. Toch heeft een elektrisch werkvoertuig meer kwaliteiten. Zo heeft een light electric vehicle minder ruimtebeslag dan een traditionele bestelwagen. Dankzij de kleine draaicirkel kunnen chauffeurs dichterbij hun ophaal- en afleverlocaties komen. Ook rijden zij gemakkelijk een drukke stad in.

Bekijk alle voertuigen

Brochure aanvragen

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.