Ga naar de inhoud

Powered by Electrocar BV

Electrocar BV is hét verkoop- en servicepunt voor de CargoLEV voertuigen. Al sinds 2003 staat deze totaalleverancier van elektrische werkvoertuigen garant voor duurzame mobiliteitsoplossingen. Electrocar BV is een zeer ervaren specialist in elektrisch personen- en goederenvervoer. Van lichte elektrische voertuigen tot aanhangwagens en speciale toepassingen.

Electrocar BV als totaalleverancier

Electrocar BV is hét verkoop- en servicepunt voor CargoLEV. Zo gebeurt verkoop en onderhoud vanuit Electrocar BV. Veel onderdelen zijn standaard op voorraad. Onderhoud kan in de werkplaats én op voertuiglocatie. Zelfs verhuur en lease van voertuigen is via Electrocar BV mogelijk. En: het serviceteam staat altijd klaar voor vragen en advies. De CargoLEV-rijder is welkom bij Electrocar BV. Reparatie- en onderhoudsinformatie is opvraagbaar. Bij Electrocar Beek vind je het gehele plaatje onder één dak.

Ontdek meer over Electrocar BV

Als totaalleverancier van lichte elektrische voertuigen helpen we jou graag verder op weg!

Electrocar BV: al 20 jaar familiebedrijf

In 2023 heeft Electrocar BV een nieuwe mijlpaal bereikt: het 20 jarig jubileum! Twintig jaar na het begin in 2003 is Electrocar BV een stevig geworteld familiebedrijf. Met fijne medewerkers, trouwe klanten en leveranciers én vol ambitie en ideeën.

Electrocar BV is klaar om nieuwe hoofdstukken aan het verhaal toe te voegen. Benieuwd naar het volledige verhaal?

Lees de ontstaansgeschiedenis van Electrocar BV

We helpen je graag verder op weg

Brochure aanvragen

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.