Ga naar de inhoud

Wij zijn CargoLEV

CargoLEV is ons antwoord op de behoefte aan 100% duurzame mobiliteit. Wie ‘ons’ is? Wij zijn ontwikkelaar en producent van Light Electric Vehicles. Aan onze basis staat de jarenlange ervaring van ons zusterbedrijf Electrocar BV. Onze kennis en expertise hebben wij samen gebundeld in onze CargoLEV voertuigen. Daarom zeggen wij ook wel: de kracht van Electrocar BV, verenigd in CargoLEV.

Elektrische mobiliteit

De CargoLEV voertuigen komen tot stand in onze eigen ontwikkel- en productielocatie in Zevenaar. Onze drive is het beter te doen. Vanuit de nieuwste technologieën en met de beste materialen streven wij naar het perfecte voertuig. In technisch, kwalitatief en ergonomisch opzicht. Wij dagen onszelf én anderen uit. Iedere dag weer. Op zoek naar écht duurzame oplossingen voor mobiliteit.

Makers van de groene stad

Wij zijn er voor ‘makers van de groene stad’. Met CargoLEV dragen wij bij aan een schone, duurzame en fijne leefomgeving. Onze elektrotrucks staan garant voor stil, milieuvriendelijk en innovatief vervoer. Nieuwe technologieën gebruiken wij voor nieuwe oplossingen. Dit als antwoord op de vervuiling en opstoppingen door ‘gewone’ bestelbusjes en vrachtwagens. Vooral in binnensteden.

100% duurzaam transport start met CargoLEV
Neem contact met ons op

Familiebedrijf CargoLEV BV

CargoLEV BV is een echt familiebedrijf. Tegenwoordig hebben Martijn en Leonie Wienhoven de leiding in handen. Dit tweetal vormt de directie van zowel CargoLEV BV als zusterbedrijf Electrocar BV. De familie Wienhoven hecht veel waarde aan duurzame relaties. We zijn uitgegroeid tot een fijn en betrokken team en gaan voor langdurige samenwerkingen met onze medewerkers. Dit vertaalt zich bijvoorbeeld ook in de selectie van lokale toeleveranciers en in diverse lokale samenwerking. Logisch dus dat wij de ontwikkeling en productie van onze CargoLEV voertuigen lokaal (Zevenaar) houden.

Electrocar BV: Verkoop- en servicepunt

Al sinds 2003 biedt Electrocar BV elektrische mobiliteitsoplossingen. Zowel voor goederen- als voor personenvervoer. Electrocar BV is het verkoop- en servicepunt voor de CargoLEV voertuigen. CargoLEV-klanten kunnen rekenen op de complete service van Electrocar BV. Dit is service mét landelijke dekking.

Ontdek meer over Electrocar BV

Heb je een vraag? Wij helpen je graag.

Brochure aanvragen

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.