Ga naar de inhoud

Maak kennis met CargoLEV: dé lichte e-truck voor duurzame stadsdistributie

Maak kennis met CargoLEV: dé lichte e-truck voor duurzame stadsdistributie

Het ambitieuze plan om emissievrije stadsdistributie te creëren, is werkelijkheid geworden. Dankzij jarenlange ervaring en gebruik van de beste materialen creëerden de makers dé perfecte elektrotruck. Met z’n lage laadvloer, duurzame karakter en functionele eigenschappen is CargoLEV hét voertuig voor duurzame stadslogistiek.

CargoLEV is echter meer dan alleen een licht elektrisch voertuig. Het is de oplossing voor de toenemende drukte in de binnensteden en de roep om mobiliteit te verduurzamen. Wat CargoLEV zo uitzonderlijk maakt, is dat de visie: ‘wat er nu is, kan beter’, volledig in de lichte e-truck is geïntegreerd. Zowel in de functionele eigenschappen – 1.30 meter breed, groot laadvolume tot 6m³, high-end schokabsorptie en praktische opbergruimte – als in het interieur.

Ondanks het compacte formaat, heeft de cabine extra veel zitruimte voor de bestuurder. Ook is deze voorzien van onder andere bekerhouders, een afsluitbare dashboardkast, grote opbergvakken en USB-aansluitingen. Comfort is hier eerder regel dan uitzondering. Koelen en optimaal ventileren heeft een nieuwe dimensie gekregen dankzij de te openen voorruit. Door dit mechanisme wordt de cabine ook op lage snelheid ruim voldoende geventileerd. De centrale vergrendeling zorgt voor een perfecte combinatie tussen gemak en veiligheid. En niet te vergeten: de laadbak is leverbaar in een open variant waarbij gekozen kan worden voor een vaste of kiepende laadbak én twee gesloten varianten voor het vervoer van rolcontainers of pakketten.

Bekijk snel de nieuwste video waarin duidelijk wordt dat CargoLEV hét voertuig voor duurzame stadslogistiek is.

Op 9, 10 en 11 oktober kunt u tijdens Ecomobiel kennismaken met CargoLEV. Wat de eindbestemming ook is, CargoLEV vergemakkelijkt en levert een oplossing voor 100% duurzame mobiliteit.

Brochure aanvragen

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.