Ga naar de inhoud

Extra comfort voor chauffeurs

Extra comfort voor chauffeurs

Bij de licht elektrische voertuigen van CargoLEV staat met stip op één: het comfort van de chauffeur. “De berijder is ons startpunt. Van daaruit zijn onze voertuigen verder opgebouwd”, zegt het ontwerpteam.

Comfortabel

Het opvallendste aan de nieuwe CargoLEV lichte e-trucks is zonder twijfel de zitruimte van de chauffeur. Niet uiterst links, zoals doorgaans in voertuigen. In de CargoLEV voertuigen zit de middenconsole ‘rechts uit het midden’. Waardoor de chauffeur alle ruimte heeft en dus comfortabel in de cabine zit.

Extra opbergruimte

“Wij willen dat de berijder van het voertuig een goede werkplek heeft. Een eventuele passagier rijdt slechts mee. Maar de chauffeur brengt de meeste tijd door in het voertuig”, vervolgt het ontwerpteam. Ook beschikt de chauffeur over extra veel opbergruimte in de cabine. De dashbordvakken zijn zelfs zo groot, dat er een A4- schrijfblok in past. Bovendien beschikt de cabine over een afsluitbare dashbordkast. “Handig voor je mobieltje of portemonnee.”

Wens van chauffeurs

Meer ‘cadeautjes’ voor de chauffeur zijn de bekerhouders en het jashaakje in de cabine. Daarnaast beschikken alle voertuigen standaard over een te openen voorruit. Dit zorgt voor optimale ventilatie in de cabine. “Ook dat betekent meer comfort voor de berijder.”

Nieuwsgierig naar de CargoLEV elektrotrucks? Bekijk de modellen.

Brochure aanvragen

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.