Ga naar de inhoud

Duurzame stadslogistiek met CargoLEV Light Electric Vehicles

Duurzame stadslogistiek met CargoLEV Light Electric Vehicles

Het is steeds lastiger om met bestelwagens en andere goederenvoertuigen met brandstofmotoren de stadscentra binnen te komen. En om er weer uit te komen. Steden raken overvol en gaan steeds vaker op slot. Op zoek naar een mogelijke oplossing voor duurzame stadslogistiek? De CargoLEV Light Electric Vehicles is hét lichte elektrische voertuig dat speciaal ontwikkeld is voor het gebruik in binnensteden. Ideaal voor onder andere servicebedrijven, pakketdiensten, retailers, toeleveranciers en groenbedrijven.

Comfortabel en praktisch
Bij CargoLEV staat het comfort van de chauffeur op één. Dit is in de cabine goed terug te zien. De berijder heeft extra veel ruimte gekregen, zoals je alleen in bredere voertuigen zou verwachten. De elektrotruck is voorzien van een usb-aansluiting, bluetooth radio en twee bekerhouders. Het dashboardkastje is afsluitbaar voor persoonlijke spullen en er is veel ruimte in de dashboardzakken. Naast de ramen is de voorruit te openen, waardoor de ventilatie optimaal is. Voor extra zicht is een achteruitrijcamera met groot scherm uiteraard ook mogelijk.

Van rolcontainervervoer tot afvalinzameling
De CargoLEV TC voertuigen hebben een voorwielaandrijving. Dit betekent naast extra veiligheid op gladde wegen, ook extra laadruimte. Er zijn diverse opbouwvarianten. Zo is de CargoLEV TC Gesloten Laadbak XL speciaal ontwikkeld voor het vervoeren van drie rolcontainers. Maar er is ook een veegvuil voor afvalinzameling, een vaste of kiepende open laadbak en een gesloten laadbak voor het vervoeren van bijvoorbeeld losse pakketten. Aangezien het voertuig modulair opgebouwd wordt, is het voertuig samen te stellen zoals binnen uw bedrijfsproces past. Zo wordt de Gesloten Laadbak XL voorzien van een ergonomische oprijklep voor het in- en uitrijden van rolcontainers, maar kan aanvullend ook gekozen worden voor schuifluiken aan de linker- en/of rechterzijde.

CargoLEV: elektrotruck van Nederlandse bodem
Wist u trouwens dat de CargoLEV het enige lichte elektrische voertuig van 100% Nederlandse bodem is? De elektrotrucks worden in Zevenaar ontwikkeld en geproduceerd. We zijn er trots op dat we dit in Nederland kunnen doen! Hierbij zoeken we veel de samenwerking op met lokale bedrijven.

Subsidieregeling
Mogelijk kunt u gebruik maken van de Subsidie Emissieloze BedrijfsAuto’s (SEBA) en/of de Milieu InvesteringsAftrek (MIA). Neem voor meer informatie contact met ons op.

Duurzame mobiliteitsoplossing
Kunnen we u verder op weg helpen naar een duurzame mobiliteitsoplossing binnen uw bedrijf? Neem gerust contact met ons op voor een gesprek of maak een afspraak bij ons op locatie om een indruk te krijgen van alle voertuigen en mogelijkheden. We helpen u graag verder.

Brochure aanvragen

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.