Ga naar de inhoud

De jeugd máákt het!

De jeugd máákt het!

Investeren in de toekomst ziet CargoLEV BV als een grote vanzelfsprekendheid. Dat doen we via ons aanbod aan duurzaam transport en door met onze klanten mee te denken over duurzame mobiliteitsoplossingen. Minder bekend is misschien onze aandacht voor jeugd en jongeren.

Steeds meer stagiaires

De jeugd heeft de toekomst, of zoals wij liever zeggen: ‘De jeugd máákt het’. Dat lukt echter alleen als we in deze jeugd en jongeren investeren. Binnen CargoLEV BV hebben wij dit hoog op onze prioriteitenlijst staan. Het resultaat is dat steeds meer MBO- en HBO-stagiaires bij ons hun stageplek vinden; van werktuigbouwkunde- en autotechniekstudenten tot studenten industrieel product ontwerpen en mechatronica.

In gesprek met jongeren

Daarnaast doen wij regelmatig mee aan Techniekdagen. Deze dagen zijn bedoeld om kinderen en jongeren (tot zo’n 14 jaar) kennis te laten maken met de wereld van techniek. Jongeren enthousiast maken voor techniek gebeurt ook tijdens de jaarlijkse ‘Speeddate met professionals’. Wij zien dit evenement als een unieke kans om in gesprek te gaan met middelbare scholieren. De meesten van hen zijn zich actief aan het voorbereiden op hun keuze voor een vervolgstudie. Ieder jaar slaan het bedrijfsleven en een aantal middelbare scholen voor dit evenement succesvol de handen in elkaar.

Ontzettend trots

De Talententuin, waaraan CargoLEV BV komende november deelneemt, is eveneens een prachtkans. Het gaat hierbij om de ontmoeting met studenten en young professionals die op zoek zijn naar een stageplek, afstudeeropdracht of startersfunctie. Een aantal van hen vindt die plek, functie of opdracht bij CargoLEV BV. Uiteraard zijn wij daar bijzonder trots op!

Brochure aanvragen

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.