Ga naar de inhoud

CargoLEV lichte e-trucks in beeld

CargoLEV lichte e-trucks in beeld

Onze nieuwste lichte e-truck CargoLEV maakt 100% duurzame mobiliteit mogelijk. CargoLEV is dé oplossing voor duurzaam vervoer in bijvoorbeeld de stad, bij zorginstellingen, campussen en op bijvoorbeeld vakantieparken.

De nieuwe CargoLEV is echter meer dan alleen een licht elektrisch voertuig. Zo is het nieuwe voertuig met beperkte snelheid slechts 1.30 meter breed, wat ideaal is voor smalle doorgangen en in gebieden waar deze beperkte snelheid gewenst is. Dankzij de voorwielaandrijving heeft de CargoLEV een extra lage laadvloer en is extra veilig op gladde wegen. Er zijn direct twee CargoLEV-types op de markt gebracht.

CargoLEV TC Gesloten Laadbak XL

De CargoLEV TC Gesloten Laadbak XL is speciaal ontwikkeld voor ‘makers van de groene stad’. Dus voor vervoer in binnensteden. Maar ook voor zorginstellingen, campussen en vakantieparken is deze CargoLEV uitermate geschikt. Met een laadvolume van 6 m3 is er ruimte voor zeker 3 rolcontainers of talloze pakketten. De laadklep is afsluitbaar en zelfs te koppelen aan de centrale vergrendeling. De nieuwe CargoLEV is de allereerste, lichte e-truck die dergelijk rolcontainer-vervoer mogelijk maakt. Bekijk de video van de Cargolev TC Gesloten Laadbak XL.

CargoLEV TC Open Laadbak

Dit model is ideaal voor elektrisch transport van (groen)afval en gereedschappen. De CargoLEV TC Open Laadbak is verkrijgbaar met zowel een vaste als kiepende open laadbak. De laadbak is ook nog eens erg ruim. Door de dubbele vloer is er onder de gehele laadbak extra opbergruimte aanwezig, die bovendien is af te sluiten. Dus ook perfect voor kostbare gereedschappen. Bekijk de video van de CargoLEV TC Open Laadbak.

Meer ontdekken?

Meer ontdekken over CargoLEV? Neem contact met ons op.

Brochure aanvragen

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.