Ga naar de inhoud

CargoLEV groeit uit z’n jasje…

CargoLEV groeit uit z’n jasje…

Nog maar anderhalf jaar op de markt en nu al is CargoLEV BV uit z’n bedrijfspand gegroeid. Daarom is CargoLEV BV verhuisd en worden de 100% duurzame voertuigen voortaan geproduceerd vanuit een ruime nieuwe locatie in Zevenaar.

 100% duurzame mobiliteit
CargoLEV is het antwoord op de behoefte aan 100% duurzame mobiliteit. CargoLEV staat voor ‘light electric vehicles’. De naam ‘CargoLEV’ zegt het zelfs letterlijk: LEV. De drive achter de CargoLEV-voertuigen is onze overtuiging dat wat er nu is, beter kan. Wij zien kansen in innovatie, betere functionaliteiten en betere kwaliteit. Juist om die reden worden de CargoLEV elektrotrucks volledig in eigen beheer ontwikkeld en in de eigen productiehal geproduceerd.

100% Nederlandse elektrotrucks
Een CargoLEV elektrotruck is dus niet alleen een volledig duurzaam product, maar tevens een product van 100% Nederlandse bodem. Inmiddels bestaat het wagenpark uit de CargoLEV TC goederenvoertuigen en de CargoLEV LC PRM personenvoertuigen. Deze laatste voertuigen zijn geschikt om personen met beperkte mobiliteit binnen te vervoeren, zoals op luchthavens, in ziekenhuizen en zorginstellingen.

Bekijk de CargoLEV-voertuigen

Brochure aanvragen

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.