Ga naar de inhoud

Beleef de CargoLEV TC Gesloten Laadbak XL

Beleef de CargoLEV TC Gesloten Laadbak XL

De CargoLEV TC Gesloten Laadbak XL is een van de nieuwe CargoLEV-modellen. Met een ruim laadvolume, een perfecte wegligging en ruimte voor tal van pakketten is deze CargoLEV uniek in zijn soort.

Perfect voor pakket-distributie

Het laadvolume van de CargoLEV TC Gesloten Laadbak XL bedraagt 6m³. Dat is ruim! Dankzij de extra hoge laadbak is er zelfs plek voor 3 rolcontainers of heel veel losse pakketten. Dit maakt van deze elektrotruck een perfect voertuig voor duurzame stadsdistributie. Ook het beladen van deze lichte elektrische voertuigen gaat eenvoudig, dankzij de extra lage laadvloer. Via rolluiken aan de zijkanten zijn goederen en pakketten eenvoudig uit te nemen of in te laden. Een mooie extra: via de laadklep, die afsluitbaar is en zelfs te koppelen aan de centrale vergrendeling, zijn rolcontainers eenvoudig in te rijden.

CargoLEV staat voor technische perfectie

De CargoLEV TC kenmerkt zich ook nog eens door een perfecte wegligging. Daar zorgen de uitzonderlijke vering en de stevige constructie voor. De onderdelen waarmee de CargoLEV lichte e-trucks zijn gemaakt, zijn van topkwaliteit. Ook technisch is bij dit voertuig gestreefd naar perfectie. Het uitgangspunt bij de ontwikkeling was niet voor niets: de chauffeur staat op één. Dit betekent: aandacht voor duurzaamheid. Maar met oog voor comfort, efficiëntie en gemak.

Meer weten?

Meer weten? Bekijk de video van de CargoLEV TC Gesloten Laadbak XL en neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Brochure aanvragen

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.